Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem 'zlučníkový kámen / Domácí výroba ultrazvuku

Sice tento příspěvek nebyl zřejmě adresován přímo mně, přesto na to ještě musím zareagovat.
Aby nedošlo k mýlce. Moje příspěvky naprosto neměly zesměšňovat něčí utrpení. Jak jsem psal, sám jsem vážně nemocný a už z toho důvodu, nemám potřebu, něčí nemoc zlehčovat, natož zesměšňovat.
Důvodem mých příspěvků, bylo hlavně, varovat před některými neověřenými a velmi nejistými postupy, často kolujícími po internetu, s tím, že jedna paní povídala. Příkladem může být už zde někým zmíněné pití chlorového bělidla, které se stalo hitem internetu. Věc je tak vážná, že už lékaři před tím několikrát varovali i v televizi. Taktéž moje zmínka o takéléčitelích a jejich praktikách nebyla od věci, čímž se nechci dotknout některých alternativních medicín, které jsou ověřené.
Samozřejmě, naivní představa o domácí výrobě ultrazvuku, mě přiměla napsat žertovný příspěvek o jeho výrobě, nikoliv však pro zesměšnění, ale jen pro pobavení a odlehčení. Mám rád humor a dokážu si dělat legraci i z mého vlastního onemocnění.
(Například: Seděli jsme a chlapi říkaj. Jdem se vyčurat. Já na to, co furt chlapi máte s tím čuráním? Já už nebyl pět let a nepotřebuju to. :-)). Tak tedy aby nevznikla mýlka o zesměšňování. Jen moje příspěvky jsou o tom, že vím o čem píšu, tak nic ve zlém. 8-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny