Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem 'zlučníkový kámen / Domácí výroba ultrazvuku

Asi jsem byl špatně pochopen. Já jsem tady primárně nekritizoval ony "posměšky", nýbrž vyjádřil obdiv nad Nolovým nadhledem. Přiznám se, že kdybych jako hypochondr v remisi nádorového onemocnění, zklamaný někdy až údržbářskou medicínou v ČR praktikovanou, dle motta "zoufalí lidé dělají zoufalé činy" přišel na podobné fórum, asi by mne některé příspěvky nepobavily.

Jsou ale jiné nátury; moje manželka v době zjištění zhoubného onemocnění naopak po nás se synem vyžadovala, abychom se k ní chovali jako dříve a z její rakoviny jsme si museli povinně dělat legraci. Sama šla příkladem a např. po návratu z nemocnice po totální operaci vnitřku její první komentář zněl: "Tak a jsem dutá nejenom v hlavě".

Když onemocněl její bratr rakovinou ledviny a přišel se k ní vyplakat, tak mu řekla, že každý slušný člověk, který má rakovinu, zaleze někam do kouta a neobtěžuje tím okolí. Tímhle brutálním jednáním švagra nejenom donutila jít na operaci, kterou zprvu odmítal, ale nakonec jej i vyléčila.

Tím chci naznačit ZeroZero, že můj obdiv mají lidé, kteří se po stanovení této strašlivé diagnózy nezlomí (jak bych určitě učinil já), ale jsou schopni proti ní bojovat třebas i humorem jako Ty.

Ale jak říkám, záleží na povaze.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny