Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Skrytá extroverze

Zdravím, celý život mi všichni říkají, že jsem přehnaně tichý, málo mluvím atd., určitě to vy introverti znáte. Ale když jdu na nějaké VoIP programy, dokáži se s těmi lidmi bavit úplně v pořádku, nepociťuji takovou nejistotu a strach, jako když se bavím s lidmi v realitě. Furt něco musím říkat a ty lidé mi často říkají, že jsem dokonce i ukecaný. Přijde mi to strašně zvláštní, u nikoho jiného jsem v životě tyto problémy neviděl. Může to být jeden z příznaků těžké depresivní poruchy, kterou mám právě diagnostikovanou ? (F 32.1) Nebo to může být jeden z příznaků nějaké sociální fobie? (Kterou jistě ze svého schema osobnosti nevylučuji) Nebo to může být skrytá extroverze, která ve mně je celý život bez mého vědomí?

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Na základce jsem býval tichej, sralo mě jak to každej říkal př. posměšky některých učitelů (každej j… poslední
Mojmír 01.04.2016 18:53
Mojmír

Na základce jsem býval tichej, sralo mě jak to každej říkal př. posměšky některých učitelů (každej jsme nějakej, co jí bylo do toho krávě!).
Před nástupem na střední jsem si řekl, že když mě nikdo nezná musím to změnit, že se to nesmí opakovat. A hle- kecal jsem až moc, hodně i vtipný poznámky až se ze mě stal takovej třídní kašpar... Člověk by měl asi být sám sebou, prostě srat na to co si ostatní myslí. V práci zas ze začátku tichej a pak se to zlepšilo na pohodu.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru