Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Jaký seriál?

Páni, padlo tady spousta nápadů, z nichž si některé určitě přidám do seznamu :-)

Dwane: South Park, Family Guy a Dva a pul chlapa si škrtám rovnou, viděl jsem od každého pár dílů a stupidnější humor jsem v životě neviděl. Klasická americká blbost, pro 250 kilového požířače popcornu ideální. Fringe mě docela zaujal, stejně tak Akta X a Krajni meze, takže mockrát díky :beer:

Mayhem : House jsem měl v plánu už delší dobu, ale za ty dva další moc díky, vypadá to vážně dobře a v jednom dokonce Eljah Wood :-)

merlouska: To vypadá zajímavě, určitě zkusím, díky moc :-)

Ritchi: O Narcos jsem slyšel už od dvou kamarádů, prej je to vážně skvělý a když vidím to hodnocení, tak na to určitě kouknu! Díkes

mstriker: Breaking Bad jsem zkoušel také. Zkoukl jsem asi prvních 5 dílů a upřímně- moc to nezaujalo. Neměl jsem v té době moc čas a seriál mi přišel hrozně utahaný. Ale asi se k němu vrátím. Bratrstvo neohrožených vypadá velmi pěkně, díky za tip ! :puff:

adalkadaar: IT Crowd vypadá velmi dobře, díky za tip!

jirka44: Není to zrovna to co jsem hledal, ale vypadá to vcelku zajímavě. Ve škole teď programujeme, sice jen v Pascalu, ale doplnit si znalosti nikdy neuškodí, takže díky :-)

L-Core: Koukám, že nějaký pro pamětníky. Nevypadá to ale nijak špatně, píšu si :-)

codforever: Vypadá to na hodně zajímavý námět, ale trošku mi to připomíná Kobru 11. Možná kouknu na pár sérií, takže díky :-)

Díky moc všem co něco napsali, vážím si toho. Klidně piště dále, ale já mám jasno- několik následujícíh dní se nehnu od seriálů :-D

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny