Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Knihy, které by měl každý přečíst

Sienkiewicz - Křižáci, Ohněm a mečem, Pan Wolodyjowski, Potopa - tohle jsou od něj zásadní díla, Quo vadis je epická hromada vaty. Malá ukázka z Potopy https://www.youtube.com/watch?v=siCPozekiro

E. T. Seton - Dva divoši - knížka, kterou by měl opravdu přečíst každý. Mně dala hrozně moc, četl jsem to v deseti letech, žiju z toho ale doteď. Kdybych ji nikdy nečet, byl bych někdo jinej.

Irving - všechno od něj je pěkný, ale za nejlepší bych označil Modlitba za Owena Meanyho. Teď všem blbejm ateistum vykoplo koleno. Není tam nic, co by inteligentní čtenář nepřežil, ale proč bych to podbízel jednobitům. Kdo nechce, nedostane. Zas nebude vědět co, takže širá spokojenost.


Každou knížku bych doporučil číst bez předchozího zjišťování o čem to je, jak to dopadne, co si o tom myslí debil na internetu. Neznám horší zlo, než debaty a hodnocení knížek na internetu. Jeden čurák, kterému se nelíbí, knížku zabije tisícům lidí, kteří by jí na rozdíl od něj pochopili a měli z ní užitek. Děkuju bohu, že jsem ty tisíce titulů neměl dopředu pokecané a okecané od někoho cizího. Šel jsem vlastní cestou a žádný titul nepovažuju za ztrátu času, jak zní typická fóbie dnešního otroka požitkáře.

Teď úplně o něčem jiném. Kdo chce zkrácený intenzivní kurz života, poslouchejte písňovou tvorbu Jiřího Schmitzera. Podmínkou je předchozí praxe.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny