Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemZamknuto Sloh maturita 3. vyjádření na některé komentáře

Děkuji všem, co mi pomohli najít chyby a opravit. Ostatní by se nad sebou ale měli zamyslet, jste jen ovce co v životě nic nedokázali. Vlastně ano, naučili jste se pravopis, vystudovali střední, vysokou, a co ? Stejně určitě pracujete někde v kanclu posloucháte šéfa pracujete 8 hodin denně, přijdete domu a díváte se na televizi. Ti co jen ponižují, a srážej, urážej tak ti toho většinou moc v životě nedokázali, a potřebují si zvětšit ego tady na poradně. ČAU

Myslím komentáře typu:

A také jim slíbili, že pokud se jim narodí mírně retardovaný potomek, pak o jeho maturitu nemusí mít strach a na vojenské vysoké sáhne i po akademické hodnosti.

Samotný admin je asi taky chudák jak tak koukám, žije poradnou sám by potřeboval v životě poradit.

Tohle má být maturitní slohovka? :-?
Za tohle bys musel (za nás) dostat pětku už na ZDŠ. Už jen za ty gramatické chyby.

To je naprosto neuvěřitelné, jak klesají požadavky! My psali státní slohovky celé dopoledne, 4 strany A4, témata vyhlásili až ten den ráno celostátním rozhlasem, kdy už jsme museli sedět ve třídě (o nějakých mobilech či internetu tehdy nikdo ani netušil). Čeština, ruština. Vyšlo nám to i časově pikantně. Češtinu jsme psali v úterý po Velikonocích, ruštinu za dva dny ve čtvrtek. Vzpomínám si i na témata. Z češtiny jsem psal nějakou úvahu v souvislosti s vyhlášeným Mezinárodním dnem dítěte (OSN?) a v ruštině nějaký novinový článek s vlivu spolupráce v rámci RVHP. Měli jsme na výběr z cca 5 konkrétních témat, psát o ničem se nedalo.

Ruku na srdce, tobě ten tvůj slohový výplod připadá adekvátní maturanta? Odhadl bych to tak na páťáka, šesťáka…

Když chceš trénovat psaní, pokračuj v některém ze svých minulých… Jak to slušně napsat? (karel)

Předmět Autor Datum
Nenašly se žádné odpovědi.

Zpět do poradny Nahoru