Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Tetování Hřbet ruky

Tak o tom nikdo nepochybuje, ze to neni jen tak. Ono dneska je plnej svet obrovsky filozoficky zadumanych lidi s presahem. To je samy "potrebuju, aby pisen mela hluboky text, abych se mohl/a zamyslet", tetovani co presahuji vyznam samotneho vsehomira a kdejake filozoficke uvahy a zkoumani drobnych nuanci u filmu.

Na druhe strane je internet plny vybornych prednasek od odborniku vseho druhu, vedecke kanaly popularizujici vedecke poznani. Je plny slozitych uvad. Ale pravda, zatimco nejakej korejec ma 1,5 miliardy shlednuti, tak velmi zajimava prednaska z Harvardu, kterou jsem nedavno sledoval, prave prekonavala po 2 letech prvni tisicovku shlednuti :) Ona "hloubka" funguje jen u tetovani,skladeb,filmu...vsude tam, kde to nestoji moc usili :)


Chci rict...vytetuj si tam treba pampelisku na kterou sere cmelak, je to vsem jedno, ale tyhle povrchni reci v budoucnu nerikej radsi nahlas. pripadne jen povrchnim pipkam, co ti to snad i uveri. Obycejne "proste se mne to libilo" neni ani zdaleka tak blby :)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny