Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Trable s pritelkyni - aneb velky problem ve mne, nebo v ni?

Diky moc za vyslechnuti a pripadne rady, jak se zacit chovat, aby se ona zase "zamilovala"
Těžko radit, když o vás dvou nic nevíme. Kolik vám je let, jestli spolu bydlíte nebo se jen občas scházíte, co máte společného, jestli plánujete nějaké potomky a kdy....

Tipnu si, že pokud se do tebe zamilovala kvůli něčemu (a ne že se s tebou dala dohromady jen proto, že nikdo o koho by stála víc zrovna nebyl po ruce a bylo jí žinantní být "single" když kamarádky už randily a na ni neměly čas), tak to jí zevšednělo.

A co se týká rady: Vybavuje se mi, na jednom pracovišti byla paní co měla manžela, který jí zahýbal. Kolegyně do ní ryly, ať se rozvede, že to nemusí snášet. Tak se rozvedla a po čase jim vyčetla: "Tak vám děkuji za rady, měla jsem manžela a ten mi byl nevěrný. Teď nemám žádného."

Tak ode mne nečekej radu abys od ní odkráčel středem s hlavou hrdě vztyčenou. Ale pokud by se na vás dva dalo sázet, tak bych si vsadil, že se rozejdete, ať už záminka bude jakákoliv. A budeš mít štěstí, když se nebudete muset tahat o majetek a o děti.

ale parkrat jsem ji uz nechal ve stychu a dodnes mi to je vycitano.
Zase nevíme, wo co go. Jestli skutečně měla problém se kterým jsi jí mohl, ale nechtěl pomoci nebo jestli to od ní bylo citové vydírání a ty jsi na špek neskočil.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny