Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Trable s pritelkyni - aneb velky problem ve mne, nebo v ni?

Díky všem, co tady napsali.. ano, jsem ten typ člověka, který se bude snažit vztah dát spíše dohramdy.. partnerka je taky taková. Vzhledem k její upřímnosti je zvláštní, že mě ještě neposlala do háje, ne? Proč to tedy chce se mnou dávat dohromady? Proč se mnou chce jet na 2 měsíce do zahraničí, když by se s úplným klidem mohla rozejít a jet tam se svou spolužačkou a jejím přítelem sama. Já tohle beru jako takovou poslední záchranu a stmelení vztahu..

Jinak, je nám 22 a 23 let, spolu nežijeme, jen se každý den vidíme. Díky tomu máme i málo prostoru na nějakou intimitu, protože u ni to nejde a u nás taky ne. Oba studujeme.

Nevím, určitě je řešení se rozejít a hledat si někoho jiného, ale přijde mi to zbabělé a dost pravděpodobné, že podobná situace nastane i ve vztahu následujícím.

Ve štychu jsem ji nechal cca rok zpět, kdy utrpěla celkem těžký úraz v zahraničí a já u ni nebyl.. nebo byl, ale jen krátkou dobu a pak jel zpět do česka vydělávat peníze. Dodnes mi to vyčítá, že jsem se na ni vykašlal.. a já si to vyčítám taky, jen nevím, jak to napravit. Holt jsem udělal chybu. CCA v té době přišel ten nezájem.. nechal jsem ji samotnou a jak říká ona, vztah to poznamenalo a není si mnou 100% jistá.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny