Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Názov filmu (sci-fi horor)

Dobrý deň, vedel by mi nekto poradiť názov filmu?

Film sa odohráva vo vesmíre asi na vesmírnej lodi alebo v nejakých "budovách" na neobývatelných planétach (bez kyslíka, tzv. uzavreté), jde o to že tam boly aj taký "mimozemštania" neco na spôsob predátorov z filmu alien vs predátor...

bola tam jedna žena na ktorej sa robily pokusy, a iba si pamätám že bola jakoby "liaharňou" pre tých mimozemštanov,... viem že s ňou boli aj nejaký čo prežily a ešte jeden robot čo mal ale vzhlad úplne jak človek (žena). Boly tam 3 chlapy ešte so zbraňami, viem že v jednej chvíly sa ta čo sa na nej robily pokusy stretla s jedným tým mimozemštanom ktorého ona porodila, jako viem že ona bola jediná ktorá mohla klidne medzi nimi chodiť a mimozemštania na ňu neútočily,... když z nejakej miestnosti kde boly taký asi piati čo maly po celom tele také tkanivá a na nich vajíčka (tých mimozemštanov) a vždy když se vyliahli tak zabily tych.
ona sa tam tiež jednou dostala,... potom si pamätám časť když robot ich našiel a oni nechápali ako mohla prejsť cez mimozemské hniezdo a pak zistily že to bol robot, potom išli do nejakej časti kde bola druhá vesmírna lod (menšia pripojená k tej vätšej) oni ak ochcely ujsť, tak odlietaly, dostal sa im na paluby ale aj jeden mimozemštan, a pamätám si že mimozemštan začal útočiť a tá žena čo ho porodila tak zvrieskla potom išla k nemu začala ho hladkať a potom pozrela na ruku a mala je mokré fkrla na sklo a normálne ako kyselina v priebehu 2 sekúnd úplne diera, podltak vycpal mimozemštana cez otvor a pak tu dieru neco zacpalo, potom nejak riešily ako prežijú s minimom kyslíka, že im vela uniklo. Neviete čo to môže byť za filM? Viac som žial nevidel, som videl iba 2 kúsky po tak max5 minut, inač film bol dlhý asi tak jak bežný film, (2-3 hodiny) Fil je ale starší, videl som tieto kúsky z neho asi tak pred 5 rokmi.

Předmět Autor Datum
Vetřelec: Vskříšení
Wikan 12.06.2016 18:13
Wikan
Díky pozriem, asi je to to.
Mlocik97 12.06.2016 18:16
Mlocik97
hele a mohol bys mi poradiť nejakú stránku kde si to mohu pozrieť bez nejakého malwaru a bez "regist…
Mlocik97 12.06.2016 18:24
Mlocik97
Nemohl. Ale na torrentech to určitě bude.
Wikan 12.06.2016 18:33
Wikan
neva, už jsem nakonec našel jeden dobrej zdroj,... díky,... máš u mňa virtuálne :beer: poslední
Mlocik97 12.06.2016 18:39
Mlocik97

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru