Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Pes nemoze na nohy

Tak ono kazdej, kdo je prilis velky posera na utraceni, "nema silu" a nebo proste nesouhlasi s eutanazii (ponevadz ono to je eutanazie), bych doporucil exkurzi po LDNkach a semtam mit moznost videt zvlast vypecene pripady. Takova rakovina kosti v poslednim stadiu, kdy uz nepomahaji ani leky na bolest a neni zadna sance na vyleceni...jen par mesicu lezet v bolestech a trpet, kdy se naopak lekari musi snazit akorat co nejvice prodlouzit toto utrpeni...to je akorat postaveny na hlavu. Ono tyden s takovym clovekem a sila by se nasla.

Ja psa nechal utratit a nikdy jsem nelitoval ani sekundu a tezky to nebylo. Tezky bylo se den co den divat na psa, ktery uz viditelne nema zadnou radost ze zivota, jen bolest. To bylo tezky. Nechat ho trapit a umrit nekdy po dalsich 3 silenych mesicich neni nic jineho, nez sobeckou zalezitosti. Ale chapu, ono je to holt jednodussi, nez prevzit zodpovednost.


A doufam, ze jestli ja nekdy skoncim s nevylecitelnou nemoci v bolestech nekde na LDN, tak uz bude eutanazie zakonna.


A pro Weneya - jdi do...ty slaboskej posero! Nechas trpet psa jenom proto, protoze jsi takovej slaboch. Ooo, co kdyby rekl neco skaredyho, buuu. A co kdyz mu da prasky proti revmatu a tvemu psovi se vylozene ulevi? Ale ne, radsi ho nechame trpet, na co pospichat. Tak snad nekdy zacnes byt chlapem...

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny