Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Kamarátstvo, nekamarátstvo

Dobrý večer trápi ma jedna vec. Môj kamoš ktorého poznám 4 roky sa s príchodom puberty celkom zmenil. Zrazu pre neho nie som dôležitý respektíve som. Napr. keď mu treba požičať peniaze vtedy som pretože má 14 a chodí na tých nízkych bicykloch Bmx a nie žeby pýtal od rodičov ale on pýta odo mňa. Nie žeby si ich našetril ale pýta odo mňa a keď mu ich nedám tak je to hrôza. Keď mu ich dám tak pár dni je to s nami OK ale potom mi napíše že choď do riti a keď ho stretnem v meste a opýtam sa že kedy to vráti on povie že nikdy. Čo je toto za kamarátstvo. Ja neviem ja mám 18 rokov a bol som inak vychovaný ako títo sopliaci ktorým ešte tečie mamkine mliečko po brade. Mám 100 chutí z neho vytĺcť čo je moje.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Tady snad není co řešit, jestli je to vše tak jak píšeš, tak to už žádný kamarád není.. Jestli je to… poslední
Mojmír 17.06.2016 11:00
Mojmír

Tady snad není co řešit, jestli je to vše tak jak píšeš, tak to už žádný kamarád není.. Jestli je to tou pubertou, tak bych tomu dal třeba čas, možná se za pár let vzpamatuje přijde s penězma a omluvou :) (asi hodně naivní představa). Nějaká soudnost ne? Vyser se na něj! Jak někdo psal- ty si jeho přátelství kupuješ.
A s půjčování je to někdy problém no, tady to teda vypadá na extrém, ale záleží na situaci- když mi někdo nevrácí, tak už mu přece nepůjčím ne? "Půjčím ti až mi vrátíš to z minule."
Taky jsem potkal "půjč mi ještě, vrátím ti to všechno naráz pak"

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru