Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Pohádal jsem se a on mě chce zabít.

Dobrý den každý kdo toto čte prosím o pomoc.
Seznámil jsem se s někým na facebooku přes kamaráda ani nevím kdo to je ale začali jsme s chatem. On prý jestli ho nehodím na akci ,na kterou jsme šli společne .Já ok ale on byl s tím tak posedlý a když jsem zjistli že nemůžu, protože mám plno hned se nasral začal na mě nadávat vyhodil jsem ho z chatu kámoš ho znova přizval a vše se zhoršilo začal nadávat jakoby na vše jenže já mám skoro 15 a on 25 pak začal zas být víc a víc nasraný, protože to prostě nechtěl přiznat a teď jsem ho ještě začal asi víc srát a teď říká že mi na té akci rozmlátí pořádně držku a svoje sliby plní takže nějaký help jak se usmířit?

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Znacim vyriesene. Za vyse 20 rokov, co som na nete som mal dostat po drzke x-krat, malo byt na mna p… poslední
fleg 04.07.2016 09:13
fleg

Znacim vyriesene.
Za vyse 20 rokov, co som na nete som mal dostat po drzke x-krat, malo byt na mna podanych niekolko trestnych oznameni a organizovanych zopar trestnych vyprav.
Nikdy k nicomu nedoslo. S nikym som sa neuzmieroval, ked je niekto kreten je to jeho problem nie moj.
Btw v zaciakoch internetoveho stretavania (cize tych 20 rokov dozadu) som si vsimol jednu zaujimavu vec...najvacsi krikluniu z chatov boli v reale utiahnuti ludia, ktori na pive sedeli v kute a naopak nenapadni ludia z netu byvali najvacsia "hovada" (v dobrom slova zmysle).

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru