Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Duchové,Příběhy

Kdysi jsem vencil psa a v mlze vidim dve postavy, jak velmi pomalu jdou, zahaleny mlhou. Oblecene ve stylu vyssi vrstvy 19.stoleti. I muj pes na ne vrcel, coz na lidi neudelal nikdy pred tim, ani po tom. Podivam se na psa, uklidnim ho...podivam se zpet a tam nikdo.

Ma troufam si tvrdit racionalni mysl me nezklamala a uz tehdy jsem se usmal nad tim, jak tyto pribehy asi muzou lehko vznikat :) Prisel jsem domu, zamyslel se nad smerem, z ktereho sli a podival se na net, co se takto v sobotu v mistnim kulturaku delo. Maskarni ples na tema 19.stoleti :) A pocitam, ze jak uslyseli vrcet psa, zrychlili do kroku a vpadli do nedalekoho vchodu. A pes beztak vrcel na nejakou kocku, o ktere jsem nemel ani tuseni. Na ty naopak vrcel vzdycky :)

Verim, ze nejaka hystericka pipka by do ted verila diky tomu na duchy a pritom jak racionalni vysvetleni to melo. A takto by sla jiste vysvetlit spousta onech "100%" pribehu. Ten zbytek je proste vymyslenej uplne. Pripadne velmi prikleslen lidovou slovenosti. Kazdy prida trosku a z puvodniho pribehu je pribeh jiny.



Neverim zadnym zpusobem na duchy,duchovno, nadprirozeno. Urcite ne na takovou tu klasiku. Zadne mrtve devcatko se sekerou v ruce :)
Verim ale, ze muzou byt veci, ktere stale neumime vysvetlit, ci nejsou popsane. Treba existuji paralelni dimenze, ktere se muzou prolnout docasne. Mozna existuje v nasi dimenzi projekce vicedimenzionalnich postav? :) Teoreticky to mozne je a vime o tom prd. Realne tomu nedavam velke sance ale. Kazdopadne neverim nicemu nadprirozenemu. Jen v nedostatek nynejsich poznatku.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny