Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Psychická újma po fyzickém útoku ex

"Ale z příspěvků vidím pár věcí."

Z příspěvku vidíš pouze to, co tazatelka zmínila. Všechny ženy si vždy přikrášlují pravdu k obrazu svému, otázka není jestli, ale pouze jak hodně. (a abych nekřivdil, dělá to i spousta mužů)

Taky je třeba si uvědomit, že ať dotyčný udělal cokoli, tak to byla rovněž ONA, kdo se rozhodl s ním mít vztah. To je docela podstatná informace na kterou nějak všichni vždycky zapomínají. Chodit s někým 2,5 roku a nepoznat ,že je to magor schopný něčeho takového jako zmlátit ženu nebo předvádět demonstrativní sebevraždy apod. je vážně na pováženou.
A tipuji že z ono popisovaného napadení určitě nic jako policejní protokol neexistuje, že ?

---------------------------
"Mám v sobě strach, ale chtěla bych ho překonat."
Tedy tě ani tak netrápí to, že vztah skončil, jako že máš strach z něj. Toho se dá zbavit více způsoby. Buď se drž svého nového přítele nebo se nauč sama bránit.

Něco podobného si určitě zažil každý. Kdo tvrdí, že se nikdy nebál, tak mu doporučuji, aby si zašel na večerní procházku Chánovem. Ale jak jsem napsal výše i strachu se dá zbavit a pomůže tomu zejména vědomí toho, že kdyby se něco semlelo, jsi schopná reagovat a ochránit sama sebe. I kdyby si měla zvolit "jen" jednoduchou variantu zbroják -> revolver/pistole.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny