Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Psychická újma po fyzickém útoku ex

Komentoval jsem to co jsem v tom viděl já. Ty jsi v tom viděl svoje věci. On je debil pro ublížení na zdraví. Proč se rozešli nevím tak jak mám čmuchat co ona udělala nebo on.
Dal jsem radu jak se teoreticky může vyhrabat z toho "strachu" a jít dál.
Dle komentáře jsem si toho hocha zařadil někam. Nemám tady jeho životopis ale jen a pouze její příspěvek a z něj momentálně jsem vycházel.

Jeho demonstrativní sebevražda kdyby skončila úspěšně tak by to byla dle mého přírodní selekce a já bych se pozastavil tak nad jeho okolím a bývalkou tak možná a pomáhal jim se z toho dostat. Na něj bych se díval do nebe (kdybych byl věřící) s pohrdáním a dumal bych akorát nad tím jak si někdo může vzít život který mohl ještě prožít a přitom ovlivnit bezmyšlenkovytě takhle ostatní. Jeho matka by na něj byla určitě hrdá kdyby se zabil. Nebo je taky šáhlá a obviňovala by jeho bývalku z toho že on byl vlastně slabomyslné pako které se neumělo poprat samo se sebou.

Největší nepřítel v takových chvílích k jaké nás ona připustila svým komentářem je její hlava a né ten kluk.

Btw něco bych ti rád řekl. Vztah není vždy stejný. A když se s někým seznámíš tak ti nepustí úvodní ukázku jak váš vztah bude vypadat nemám pravdu ? Lidé se mění, mění se jejich názory a postoje a pohledy na svět. Uvědom si to.

ONA VLASTNĚ ZA TO MŮŽE. MŮŽE SI ZA TO SAMA. ROZHODLA SE MÍT S NÍM VZTAH. CO ČEKALA ? <--- tohle vidím v tvém příspěvku hned na začátku.

Kazačenko netřeba komentovat. Nechej si na hlavu vytetovat buď #kappa nebo #slabomyslný .

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny