Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Vzteklina od kočky

Včera jsem byl na projížďce na kole kolem Polských hranic a když jsem zastavil abych se napil vylezla z kukuřičného pole kočka která ke mě přišla a začala se mi hlavou otírat o nohu a začala přest. Na dohled tak 500 - 600m byly domy tak jsem tu kočku začal hladit a asi po 3 minutách jsem si uvědomil že má mokrou srst a že je mokra od slin kolem pusy(nebyla to pěna).Kočka nebyla agresivní protáhla se a chodila normálně vším jsem si že párkrát kýchla. Taky jsem si uvědomil že na ruce kterou jsem ji hladil jsem měl říznuty palec cca 1 cm nožem ale už byl na něm strup a ještě oděrku na prstu.Po urychleném příjezdu domů jsem všechno dezinfikoval. Poraďte co teď? Slintají takhle kočky?

Předmět Autor Datum
Některé kočky slintají fakt hodně. A zvíře se vzteklinou se chová jinak nehledě na to, že se u nás v… nový
Wikan 09.07.2016 21:28
Wikan
Některý kočky slintají blahem, když je hladíš. A rády se mazlí, to je vcelku běžný. nový
Prasak 09.07.2016 21:49
Prasak
Tak polky moc neznám,jestli u toho slintají.Rády se mazlí i češky. nový
pedroso 10.07.2016 07:54
pedroso
Tak kočka mohla mít pouze "rýmu" nepamatuji si jak se to jmenuje. Ale taky pěkně slintá a teče jí z… nový
CreativanDevil 10.07.2016 01:27
CreativanDevil
Rozhodně slintají i normálně. Můj kocour doma občas blahem, když vrní taky vypustí slušnou dávku až… poslední
Mojmír 10.07.2016 10:54
Mojmír

Tak kočka mohla mít pouze "rýmu" nepamatuji si jak se to jmenuje. Ale taky pěkně slintá a teče jí z nosu. Nic z čeho by jsi umřel nebo měl trvalé následky :-D Náš kocour to taky sem tam chytnul. A sestra by už měla tu "vzteklinu" dávno a několikrát jak je kolikrát dodrápaná :-D

Rozhodně slintají i normálně. Můj kocour doma občas blahem, když vrní taky vypustí slušnou dávku až su všude mokré. Natož si představit venkovní kočku, kterou třeba pohladí někdo jednou týdně, takový sem taky venku potkal- ty se můžou uvrnět, furt se otírají a sou šťastné + v kombinaci se slintáním to bude asi vypadat jak popisuješ :).

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru