Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem barvení vlasů

Hm, tak to máš asi přísnější mámu.:-| Můj syn šel v 15 letech pro vysvědčení se zelenými vlasy, ale to byla barva ve spreji. Ještě měl ruku v sádře, takže jsme doma měli bílé drobky ze sádry a zelené z vlasů. V 17 letech si nechal udělat modrý melír. Nijak moc extra jsem do toho nezasahovala - samozřejmě, že se mě ptal, jestli může - protože to bude mít na hlavě on a ne já. Ale ten modrý melír nebyl vůbec špatný. No, a teď už z těch pokusů vyrostl.
Je pravda, že černá barva, ta z barev na vlasy, je nepřirozená. A hlavně, pokud si obarvíš vlasy barvou, která drží a moc se nevymývá, a tvoje původní vlasy jsou světlejší, budeš mít odrosty. To znamená, že se budeš muset pořád barvit - dobarvovat. A černá barva nejde obarvit na jinou barvu. Tu musíš nechat nejlépe odrůst nebo se nechat ostříhat téměř dohola, aby ses jí zbavil.
Já bych ti poradila - kup si tónovací barvu. To je barva v sáčku asi za + - 50,- Kč (jak kde), která "sjednotí" barvu vlasů a časem asi po 5 umytích se vymyje. Samozřejmě, že i obarví. Je to něco jako šampón a i tak se aplikuje. Nekupuj barvy v tubách. Samozřejmě se domluv s mamkou. A od té vyložené černé upusť. ;-).

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny