Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Mike Oldfield - Tubular Bells 2

oldfielda mám taky rád, ale osobně to nemůžu většinou poslouchat dlouho. někde jsem viděl podobné pohodičky, ale bohužel už nevím kde. taky jsem si jednou spoustu skvělých skladeb nagraboval na nějakých stránkách. je těžké s něčím oldfielda srovnávat, protože nic tak monotónního se jentak nesežene a pokud to vyžaduješ, tak se ti nic nebude líbit :-) taky jsem jednou někde postahoval skladby se seriálu zaklínač a ty se mi taky docela líbí (ale je to něco jiného). jenom, co mě tak napadá, je třeba tohle, nevýhoda oproti oldfieldovým hodinovkám je ta, že ty skladby jsou krátké a pokud by se nějaká nelíbila, člověk si to musí ošéfovat:

http://classic.battle.net/window.shtml

jak jsem psal, že jsem si jednou postahoval ty skladbičky podobného, hlavně instrumentálního ražení, tak jsem si z nich udělal takovej jukebox na km playeru a přidal jsem si tam jenom jednu jedinou další skladbu a to sice sonatine. zajímavé je, že já osobně v ní velmi cítím inspiraci oldfieldem a tak nebude od věci to sem zapíchnut a jako bonus to bude v klipu :-)

https://www.youtube.com/watch?v=8TknRXaTJ4s (klikni pouze pokud ti bylo alespoň 35, nejsi poslanec, mánička nebo feministka :-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny