Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Operace ŠŽ

Dobrý den, mám už 5 let problémy že mám zvýšenou funkci štítné žlázy a nejde jim to nejak zklidnit užívám letrox50 a dnes mi ještě zjistili že mám zánět šž tam musím na operaci čehož jsem se nejvíce bála.. Doktory nemám ráda od přírody a bojím se že se třeba neprobudím z narkozy, že to bude hodně bolet... Prosím kdy má zkušenosti tam prosím odepište předem moc děkuji

Předmět Autor Datum
Možná čekáš odbornou radu,ale tu tady nedostaneš. Já mám jednu - nesbírej drby na různých fórech,nik…
kozakl 08.08.2016 12:44
kozakl
Operace štítné žlázy nic není. Bolest minimální. Operace žlučníku byla mnohem nepříjemnější. Alespoň… poslední
orchidej 08.08.2016 16:48
orchidej

Možná čekáš odbornou radu,ale tu tady nedostaneš. Já mám jednu - nesbírej drby na různých fórech,nikdy není průběh nemoci stejný u každého pacienta. A pokud na operaci jdeš,tak je důležitá důvěra v lékaře. Jinak to nemá cenu. Jen proboha žádné léčitele,nebo homeopatii.

Operace štítné žlázy nic není. Bolest minimální. Operace žlučníku byla mnohem nepříjemnější. Alespoň teda pro mě.
Strach, že se neprobudíte, mít nemusíte. Stejně nezjistíte, že jste na operačním sále umřela. Já jsem na operaci ŠŽ byla před 16 lety, kamarádka před 2 lety. 2 dny po operaci ji poslali domů. Taky záleží na imunitě a schopnosti vašeho těla regenerovat. Hlavně to chce pozitivně myslet.
Já jsem byla na kontrole ve čtvrtek a na operaci jsem se domluvila na následující pondělí. Čím dřív, tím líp. Ať to mám za sebou. A mám pokoj.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru