Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nevím kam na školu.Mám ztoho zlý pocit.

Měl jsem podobnou situaci. Běž na IT školu. Jestli tě baví jen sedět na počítači tak v budoucnu se tím můžeš i živit a nadále ve volném čase dělat sport. Já bych si klidně tu školu udělal, na počítači sedím rád, ale na to už je pozdě a teď trochu lituji že jsem si ji neudělal a šel jsem místo toho do dosti vzdáleného oboru, který mě dočasně nadchnul.
Naučí tě tam základy a pak budeš pokračovat po škole buď vysokou Technickou či nějakou jinou nebo samostudiem a prací.

Doba jde technologicky dopředu takže počítače nejsou špatná volba a jdou uplatnit v mnoha směrech.

Jinak pokud budeš sedět a pověnuješ se učivu každý den hned po tom co o tom zjistíš ve škole, tak tu školu klidně dáš. Škola, po škole trochu poučit a pak až volno. Tohle se nauč a se školou nebudeš mít problém. Kdyžtak na matiku si zařídíš doučování. Většina lidí to v hodině opíše ale stejně to pochopí až doma když si prostudují příklad který se probíral. Já to tak měl. Nezvládal jsem zároveň opisovat a chápat hned co se probíralo ve škole, tak jsem to prostě opisoval a pak mi doma stačilo si to projít znovu a přijít na princip daného učiva.

Dej si přihlášku na sportovku, na IT a třeba ještě něco a doufej ve štěstí. (berou i ty méně nadané, tak můžeš mít to štěstí) A jinak z gymplu máš prd kromě všeobecných znalostí. třetina lidí skončí jen s gymplem a mají prd, další jde na vysokou, a další přejdou na jinou školu stejně zaměřenou na konkrétní obor. Plno lidí s gymplem potkáš mezi KFC až Pásovou výrobou. Jestli nebudeš pokračovat na vysokou tak bych nad gymplem nezamýšlel. V některých oborech na vysoké ale zase matika není tak tě později nemusí trápit a možá se rozhodneš kam by jsi šel.
Chemie vypadne a není to maturitní předmět. Takže tu můžeš mít za 4 až do konce svých dní pokud nebudeš dělat obor zaměřený na ní.

JINAK !!! Doba šla dopředu. Většina otců a dědů dělala něco naprosto jiného a skončila uplně jinde. Ale oni už nemají 20 let. Podle toho se vůbec neřiď !!
A ještě poznámka. Na základce známky hrají roli tak možná na přihlášky. Ale v konečném důsledku i lidi co měli čtyřky nakonec udělali maturitu a jedničkáři kolikrát zaspali učivo.
Učíme se pořád.

Jinak "kartářky" ? To fakt ? :-D Jolanda ví a vykládá jí jak to s tebou bude ? TO JE TA NEJVĚTŠÍ BLBOST CO MŮŽE BÝT. Klidně můžu říct že to semnou bude těžký a pokud tomu budu věřit tak si z nějaké události udělám to dané "Přesně jak mi kartářka říkala". Kartářka..... bože... Příště bude věštit z koule a upířích ocásků.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny