Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem problem s bullterrierem

Je to mozna tim, ze to neni dobra rada. Ono se to rado rika a casto to plati, ale neni to zadna jistota. Poradit na dalku, kde je problem, je takrka nemozne. Tady je potreba navstivit cvicak,kynologicky klub apod. a obratit se na nekoho zkuseneho, ktery se na psa s vami osobne podiva. Viditelne ho nezvladate...opravdu nevahejte se obratit nekam, nez se stane pruser. Biti a lamani psa nejen, ze nemusi nic vyresit, ale muze to jen vsecko zhorsit.


V pripade vylozene problemovych psu (mnohem horsi pripady) je zaklad ziskani duvery. Ne biti a lamani. Zlomeni psa pomuze na chvili, pozdeji nekoho zakousne. Prevychova spociva v ziskani duvery a takovy pes se ale uz nikdy nedava do rodiny s detma apod. Jen ke zkusenejsim lidem. Ale to jen pro priklad...

Desensky je hnup, ktery psy naopak lame a bije. Vysledkem je, ze vetsina psu je nezvladatelnych a velka cast psu, ktera prosla jeho rukama se utratila. Je to clovek, ktereho vytahla jako senzaci TV Nova, ale cela kynologicka obec se od nej a jeho praktik pravem distancuje.

Pokud chcete pomoci, obratte se na kynology, ne na "hvezdy" TV Nova.

Napriklad Ivo Eichler porada cele vikendy, pomaha s vycvikem i se venuje prevychove psu.

http://www.ivoeichler.cz/

Nevim odkud jste ale.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny