Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem problem s bullterrierem

Kecy tu vedes jen ty. Takove hospodske silacke vyjadreni o dominanci ve smecce. Hezke, nicmene v tuto chvili nebezpecne :)

Vztah mezi psem a clovekem samozrejme je o duvere docela dost.

Nicmene mas sice pravdu, ze pes nesmi byt tim dominantnim v rodine, jenze! Kdyz uz mluvis o smecce, pak bys mel vedet, ze dominantni je alfa samec, pripadne alfa par. V rodine to je casto otec. Muzes mi prozradit, jak tvou poucku o "vudcoviL chces aplikovat v rodine s 2 detma? Dobra, otec je alfa samec. Co deti? Ona hierarchie smecky je trosku slozitejsi a takoveto zjednoduseni neni na miste.

Mame tu psa s neznamou minulosti, ktery muze byt nervozni, bazlivy, vystraseny z veci a tvoje reseni je prijit a zmlatit ho. To ho jiste uklidni a situaci vyresi :) S vetsi pravdepodobnosti se ale stane to, ze priste uz ani nebude varovat, ale zautoci bez varovani. Pes zareaguje na strach tak, jak mu priroda veli a po zkusenosti z minula na sebe uz nemusi ani upozornovat.

Nic nevime o tom psovi, o rodine, o chovani k nemu. Namistrovane kecy o "vudcovi" jsou vylozene nebezpecne. Tu se MUSI navstivit odbornik (ne Desensky proboha!!), ktery uvidi psa i rodinu osobne. Zadna jina rada neexistuje. Naprosto netusime, kde je problem. Jedine, co mohu rict je, ze to neni kompulzivě-obsedantní porucha :-D Jak kolega spravne rekl, pes neni clovek :) Temito neduhy netrpi. To zas je poucka od te druhe blbky z TV ne?


Takze znova opakuju. Neresit blbosti na poradne, neverit lidem, co maji hloupe reci, neverit TV hvezdam...navstivit kynologa, nez se stane pruser.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny