Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem problem s bullterrierem

Pokud rada "navstiv kynologa" i s odkazem na cloveka, ktery se tomu venuje, ktery se venuje kynologii 35 let, publikuje sve knihy a pise v casopisech je demagogie, pak si nejsem jisty, co je pak tve povidani o papuciach
Toto co si predviedol je krasna ukazka demagogie, pretoze keby citas pozorne to, v com sa zhodneme tak som pisal, ze na problemoveho psa treba profesionala. Napriek tomu si dovolis tvrdit, ze spochybnujem tvoju radu navstiv psychologa.
Problemovy pes je vsak u mna taky, co zautocil uz viackrat, utoci bez varovania, ci priciny, bije sa s inymi zvieratami, zabija domacich mazlickov a pod. Ak pes jedenkrat rafol majitela pochybil sice, ale robit z neho hned problemoveho psa, s ktorym treba utekat za odbornikom...
Ze sa budes posmievat mojmu amaterskemu cviceniu bigla som cakal, rovnako reagoval po cely cas moj otec, ktory ma presviedcal, ze bigl je rasa, co sa nevycvici, ze nie som profik, a preto nemam sancu. Defacto rovnake argumenty a zosmiesnovanie ako u teba.
Nie som profik, ale mam vysledok, pouzil som logiku a pes ma zacal ako prveho v rodine respektovat.
Myslim, ze sa zhodneme v tom, ze dalej uz netreba na seba reagovat, pretoze sa tu zacnu prekrucat myslienky, slova a vyznam viet.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny