Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Cvik sed,leh

Pro pl:
Tuky se meni na svaly, to je neuveritelnej blabol, pokud to myslis vazne, mel by ses profackovat, proc někdo jako ty vůbec prispiva do fora ?

TUK je tuk a bud je, nebo ho je vic, nebo není.

SVAL je sval a bud je, nebo je vetsi - vykonejsi, ale z tuku sval teda neudelas, to uz radsi o ty Cerveny Karkulce.

A proc radis na hubnuti kardio, když většina lidi potřebuje ztratit tuk a vybudovat svaly a to teda kardiem ani omylem ikdyby se uplne sedreli. Ba naopak pokud si někdo tuto jako radu vezme k sdrci a zacne se kardiu prehnane věnovat, ještě spali i to malo svalu, které ma.

Nejlepsi na hubnuti je jednoznacne silove cviceni, protože po vybudovani svalu bude telo spotřebovávat i vice energie na ziveni, prokrveni/zahrati tech svalu.

Kardio je podle me jen moda o nicem, proc se trestat nejakym jako během, jizdou na kole v nejakym předem urcenym tepovym rozmezi, když na paleni tuku je daleko lepsi HIIT cviceni a to ti staci bohate 10-15 min v netreninkovy den a výsledek je 100% zarucen.
Souhlasit se s tebou da jen v pravidelnosti a to jak cviceni, tak v jidle, doporuceni nejist bile pecivo je rada nad zlato, ale pokud si tazatel neudela poradek v makrozivinach je mu to uplne k nicemu.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny