Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Cvik sed,leh

Musim sa toho hosanka, co si sprdol zastat...az na nestastnu formulaciu, ze tuk sa meni na svaly nepisal blbosti a na chudnutie je naozaj najlepsi kardio trening, ci uz vo forme dlhodobej namahy (bicykel, beh, svihadlo a pod) alebo vo forme kruhoveho treningu, do ktoreho by som vsak osobne siel az po absolvovani kardia a nabrati trosku kondicie.
Chudnutie funguje naozaj jednoducho...je to o paleni energie, takze v principe.
Telo pali ako prve jednoduche cukry, po ich vycerpani prejde na zlozite a ked sa minu nastavae mensi "problem". Telo bohuzial ako prve spaluje svalovinu a az nasledne prechadza na tuky, ktore su v tomto retazci posledne (preto tazatel neschudol z brucha ako planoval).
Preto je dobre (a to si vlastne chcel napisat ty, len si podla dost nestastne) zaradovat pre nesportovcov aj posilovacie cviky, ktore naopak rast svalov stimuluju.
Preto je dnes tak popularny kruhovy trening (aj ked prevedenie v praxi hrozne), pretoze tam kombinujes klasicke posilovanie s kardion, cize chudnes a zaroven si minimalne aspon udrziavas svalovu hmotu na rovnakej urovni, idealne je, ked svalova hmota samozrejme mierne rastie.
Aj preto napriklad na Prime v Ste to co jite hodnoti vzdy ten typek, ze schudli ste tolko tuku a tolko svalov, aby bolo vidiet, ci to chudnutie bolo optimalne, pretoze kopec ludi sere na pohyb, len sa obmedzi v jedle a schudnu aj z toho mals svalov, co este na sebe mali.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny