Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Cvik sed,leh

To FLEG :
Ja s tim proste nesouhlasim, jak velice spravne pises je na rade pri spalovani nejdrive rychly cukr, tedy glykogen, jenze ten normalni smrtelnik NIKDY pri cviceni nevycerpa, to je jen blud ktery se siri...

Nehlede na to, pokud vycerpas glykogen ze svalu, v jatrech je ho jeste tak na 2 hodiny driny a to se bavime o naprosto brutalnim silovem 2hodinovem cviceni.

Pri kardiu na nejakej glykogen zapomen, je to AIROBNI cviceni, coz z podstaty veci udychas DLOUHODOBE, tedy neco co muzes delat " PORAD ". Ber to s rezervou, jen jsem chtel poukazat jak to je se spotrebovanou energii.
Takze tady jasne vidis, ze nez telo donutis vzit energii i z tuku = podstata hubnuti, je pouze kardio naprosto nevhodne . Nehlede nato, ze pri kardiu pokud chces vysledky musis jet v urcite tepove frekvenci a palis tuky pouze a jenom po dobu toho cviceni ( ne neodporuju si, pokud budes drzet tu tepovku je to uz vlastne takovej HIIT trening a telo dostava zabratm ), ale pokud se nekdo jee projet, probehnout je to uplne naprd a za tim si stojim !

Narozdil od siloveho treninku, coz je ANAIROBNI cviceni, kde telo nevydrzi danou vec delat vic jak 15 -20s a pak je totalne vycerpane, neda se to delat dlouhodobe, sice spalujes primarne glykogen a minimum tuku, protoze si pak musis odpocnout.
Jenze kouzlo prichazi po docviceni. Kardio zkoncilo a pak uz NIC ale vubec NIC nespotrebovavas, po silovem treninku pri dokonale strave regenerejujes a jeste palis energii a prave i ty tuky klidne 2 dny !!

Zni to mozna neuveritelne, mozna to vypada jako totalni kravina, ale funguje to na 100%, kardio v netreninkove dny jako doplnek a bude to bomba, ale nic lepsiho nez posilka na hubnuti neni.

A jste to co jite : Tam je to jasny, ty vyzrany prasata maji najednou obrovskou zmenu, museji jist kvanta jidla proti tem srackam co zrali doted a maji jakykoliv pohyb = spaluji energii...jenze takhle to nepujde donekonecna, museji pak pridat zatez, nebo ubrat jidlo...ale to uz se nedozvime jak to bylo dal.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny