Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Cvik sed,leh

Najprv suhlas...to ciernobiele vnimanie sveta s tym suhlasim, svet je farebny, ale ludia su trubky, a preto si pohlady ludia casto zjednodusuju (USA vs RUSKO, krestania vs moslimovia a pod).
Ked chces, aby ti ludia rozumeli musis to tiez casto spravit.
A teraz nesuhlas, pretoze sa asi nezhodneme, kedze ja uz som sa skoro argumentacne vycerpal;).
Ak si cvicil urcite vies, aku prekvapajucu zlu kondiciu maju kulturisti. Posilovanim svalov totizto nezlepsujes svoj krvy obeh, vykonost srdca, efektivitu spalovania cukrov a kopec inych veci, ktore ti da len aerobny trening. To je prva vec.
Druha je, ze pri kratkodobej namahe nestihne k dojst (nazvime to pracovne tretou fazou) k spalovaniu tukov ako zdrojov energie, pretoze sme bud nestihli vycerpat cukry, alebo sa nam este katabolizuju bielkoviny.
Budem s tebou suhlasit s tym, ze je lepsie si dat ten kopec 3x za sebou ako ist 50km, pretoze je to vyrazne viac vydanej energie ako ist po rovine. Pred nedavnom Sagan povedal, ze ho cestna cyklistika nudi a ja chapem preco. Pretoze na rovine sa nic nedeje, vydaj energie je minimalny ak nejdes v nejakom silnom protivetre, ale pride kopec a vtedy za to zacne.
Keby sa mna niekto spytal, ktore cvicenie je najlepsie na chudnutie poviem, ze beh do schodov, pretoze je to jedno z najnamahavejsich cviceni ake existuje. Ak nemame schody mozeme bezat do kopca, ak mame problem s kolenami mozeme ist na bicykli do kopca.
10 minut na schodoch na da viac ako hodina behu, ale preto, ze je to proste energeticka "bomba", kde ides dlhsi cas na doraz. Nestaci ist na doraz par sekund ako sa to robi v posilovni, ked cvicis klasicke serie po par opakovaniach, pretoze k tym "tukom" sa proste nedostanes. To si nakoniec tvrdil aj ty vyssie, u teba sa zazrak mal konat po cviceni, ked sa podla teba mali zacat zazrakom spalovat tuky. Zazrak sa nekona, kedze po cviceni mame nizku hladinu cukrov a svaly su hladne zacne sa spalovat bielkoviny (az potom tuky), prave preto treba dodat telu energiu (tu je ta dolezitost stravy), aby svaly presli z katabolickej fazy na anabolicku.
Inak kedze sa tu mnozia dotazy o posilovani a chudnuti a ja zacinam mat zdravotne problemy z nadvahy premyslam uz relativne dost dlho o serialy na poradni, kde by som sa vratil k cviceniu po tych vyse 20 tich rokoch. Serial by bol online s vazneim, meranim, s fotografiami, ukazkami napredovania s rozpisanymi treningmi.
Mam jeden problem, pretoze moj odhad je, ze na 80% zlyham vdaka mojmu sucasnemu zivotnemu stylu a to by bola celkom pekna hanba, keby prestanem napredovat, alebo to rovno vzdam, takze zatial odolavam;o).
Navyse mi debilna prepravna sluzba stratila po ceste rebriny, takze si nemam, kde zavsesit hrazdu, pretoze pointa serialu by bola aj o tom, ze ziadne cinky ani extra naradie na cvicenie nepotrebujeme, dokonca si myslim, ze pre kopec ludi je cvicenie vo verejnych fitkach kontraproduktivne.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny