Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Chyba v úsudku

Mám takovou otázku. Zalíbila se mi holka (A) a tak jsem si s ní začal psát. Snažil jsem se jí vytáhnout ven, ale protože jsem zahálel a začala škola, tak neměla čas. Během dvou týdnů od začátku školy jsem poznal (pouze přes internet, protože bydlí daleko) jinou dívku (B). Začal jsem si s ní psát a začal jsem si s ní posílat také fotky. Vše bylo tak nějak v pořádku a cítil jsem se skvěle, když jsem si s ní volal. Avšak se líbila mému kamarádovi a on mi to řekl už když jí poznal. Rozmýšlel jsem se, co udělám, jestli jí to řeknu, nebo spíše si s ní přestanu psát. Nakonec jsem jí to řekl (B). Cítil jsem, že zrazuji kamaráda. Zeptal jsem se jí, jestli by u ní měl šanci, kdyby nepotkala mě a odpověděla, že by neměl absolutní šanci. A tak jsme spolu vymysleli plán, jak by jsme ho odradili... A taky se tak stalo (je mi zle z té faleše). Ve chvíli, kdy se to stalo jsem byl velmi spokojený. Nyní jsem se však rozpomněl a uvědomil jsem si, co jsem udělal za hroznou věc. Také jsem tu dívku (B) poznal více a zjistil jsem, že místo toho, aby chtěla být se mnou, chce být s mým tělem a také zřejmě lže. Co se týče té první (A) dívky, tak jsem si mezi tím uvědomil, že k ní cítím něco mnohem více.

Jsem si vědom toho, že každý udělá v životě něco, čeho lituje, ale připadá mi, že se mi kvůli tomuto hroutí svět. Kamaráda jsem v podstatě zradil (dá se říct, že jsem mu přebral holku (B)... i když by ho nechtěla) a tu první dívku (A) jsem vlastně zradil také... Snažím se to nějak napravit, ale zdá se mi, že to moc nejde... Obě dívky se znají přes kamarádku a když něco udělám, tak ta druhá (B) může rozeslat mé fotky. Myslím si, že by toho byla určitě schopna. I když to jsou fotky pouze do půl těla, tak je to nepříjemné.

Mám tedy nápad, jak bych to zkusil napravit. Samozřejmě bych se omluvil kamarádovi a řekl mu pravdu (je mi jasné, že mi neodpustí). Dále bych se choval tak, aby mě ta holka (B) nechtěla a pokusil bych se jí smazat chat se mnou. Určitě se nevyhnu pomluvám, ale když člověk není rozumný, tak platí.

Má někdo lepší nápad, co udělat? Děkuji.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny