Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Kamarádka co neopětuje city

Zdravím všechny, chtěl bych se podělit o jednu prekérku co se mi doposud ještě nestala a rád bych znal váš názor, nebo spíš radu.

Mám kamáradku (bohužel) i kolegyni z práce (já 26, ona 24)do které sem se zamiloval tak, jak ještě nikdy předtím. Před ní sem měl 3 vztahy, které byly sice krásné, ale tohle je něco jiného, takhle silně sem to ještě necítil. Zkusim to trochu zestručnit...

Ze začátku když k nám nastoupila, tak mě vůbec nezajímala. Všechno začlo tím, když sem měl trošku slabou chvilku a neměl si ským popovídat, tak sem zkusil napsat oné ženě, zda by nešla někam posedět. Kývla, tak sme šli...a tím začalo všechno...
Od té chvíle sme si začli dost psát, od rána do večera, od večera do rána...pak začlo i to že sme se spolu začli dost vídat ve volném čase a trávíme spolu opravdu dost času (trvá to asi 4 měsíce)...ze začátku sem ji bral jako člověka, kterému můžu všechno říct a o všem si popovídat. Jenže pak se to ve mě zlomilo a já se do ní zamiloval a to pořád síli. Když sem jí to naznačil, tak řekla že má ráda ale vztah ted nechce. Tak sem to chvíli nechal být, asi týden sme si ani moc nepsali. JENŽE ! Pak začlo něco co sem vůbec nečekal. Jednou když sme si psali, tak mi napsala jaký by to asi bylo kdyby se semnou vyspala, tak sme to probírali a nakonec to skončilo tak, že sepolu už 2 měsíce spíme. Tímhle to ve mě vzplálo natolik, že sem se do ni zamiloval už hodně silně. Friends with benefits jsou fajn, ale tohle je už situace kterou nezvládám. Píšeme si, vídáme se, a spíme spolu docela dost často. Nedalo mi to a jednou sem ji to řekl co k ní cítím. Ona mi na to řekla, že mě má moc moc ráda, že by pro mě dokázala udělat cokoliv, ale není zamilovaná. Dokonce i řekla, že by nechtěla nikoho jiného kdo by se k ní choval takhle hezky, ale zamilovaná není a sama to nechápe. Po této konverzaci bylo zase chvíli ticho jakoby ani nestála o to abych ji psal. No a za 3 dny sme se spolu zase vyspali, ale napsala mi, že už ty výhody dlouho nevydrží a asi to ukončí, že nechce jenom sex. Mě nejde jenom o ten sex (i když s ní je nejlepší co sem kdy měl), ale já chci hlavně JI ! Já nevím co mám dělat, protože já na ní myslím ve dne v noci, chtěl bych s ní být a postarat se o ní. Jenže když city neopětuje je to pro mě drtivá situace. Nedokážu na ni zapomenout když spolu děláme i v práci, to prostě nejde. Tudíž bych se chtěl zeptat, zda bych měl ještě šanci v ní otočit touhu po tom aby začla přemýšlet o mě jinak než o kamarádovi ?

PS: Někdy měla chvilky že se ke mě moc jako ke kamárodovi nechovala. Například, že když sme byly spolu někde sami tak sme se i líbali a vodili za ruce. Kdyby tam byl jen ten sex, ale tohle chování mě občas zmátlo proto sem jí řekl co k ní cítím. Navíc i stím sexem mi řekla, že je to semnou strašně krásný ale ted to chce ukončit...??? Já prostě nedokážu uvěřit, že i po polibkách mimo sex, ke mě alespon trochu něco necítí, nebo se bojí že bych ji ve vztahu zklamal ? Dal bych cokoliv za to abych s ní byl...myslím to s ní opravdu hodně vážně, šlo by to ještě nějak ?

Díky všem co dočetli až sem a za každou radu budu velice vděčný.

loading...
Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
]:):-D Schof někam kameru na noc a natoč jak spolu máte sex. Hoď to na web a pak se můžeme někam po… nový
Chudys 15.10.2016 20:23
Chudys
Pepyg - 12 let. nový
kazačenko 15.10.2016 20:57
kazačenko
Chudys 20let. Co je špatnýho na pornu? Jo to seš ty, jak se ted posedni dobou všude sereš a pomlouv… poslední
Chudys 15.10.2016 21:41
Chudys
Některým ženským prostě vyhovuje zájem a být milovány, aniž by se museli vázat a rozhodovat se... Ta… nový
Roker - jinde 15.10.2016 21:26
Roker - jinde

Některým ženským prostě vyhovuje zájem a být milovány, aniž by se museli vázat a rozhodovat se... Tam jedna rada existuje, ale málokdo je schopen ji realizovat, anžto je to hra "vabank".

Je to jednoduché, prostě to utni ty a ignoruj ji... Utnout znamená "nezlob se, nemám čas, třeba příště" a buď se zlomí, nebo je to tak jak říká, bude jí to buřt a najde si co potřebuje jinde... Čímž jsi o nic, kromě těch výhod, nepřišel, ale aspoň máš jistotu... Šance? Těžko odhadovat... Když nic jiného, vyjdeš z toho se ctí!

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru

loading...