Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Název filmu (Templáři & Cestování časem)

Vím, že to tady nemá co dělat, ale na foru nikde žádná sekce filmy není a zde už jsem pár takových dotazů vidět, potřeboval bych jestli někdo neznáte alespoň jeden z těchto dvou filmů.

1) Je to film o Templářích, kde jakési děti řeší záhadu Archy Úmluvy. Mám pocit že tam byla jedna holka a dva kluci a z nich měl jeden ještě malou sestru (cca 8 let) a jeden z kluků uměl perfektně latinsky. Moc si toho z filmu nepamatuji, snad jen to že otec té dívky byl jakýsi "antitemplář" (to byla skupina lidí v černých hábitech kteří bojovali proti nim) ale nakonec se ukázalo že je to templář a vydával se za ně jen aby věděli co plánují. vím že na konci, když hledali archu úmluvy museli být na daném místě na letní slunovrat aby jim záře slunce ukázala cestu. Byla tam socha a záře ukázala na její ruku. (Hlavní myšlenka filmu byla "Jedna ruka ukáže směr a druhá otevře dveře"). a až po nalezení té sochy si uvědomily co tato myšlenka znamená.

2) Jakýsi film o cestování v čase, kdy parta dětí podezírala svého ředitele z nějakých špinavostí a kdy ho sledovali o prázdninách tak je zavedl do jakési "jeskyně" a tu když prošli tak se ocitly ve starodávném Westernovém městečku, kde byl jejich ředitel Šerif a plánoval vyloupit banku. Více si z tohoto filmu nepamatuji.

Nevěděl by jste prosím někdo název těchto dvou filmů, dříve jsem je viděl a celkem se mi líbily. Rád bych se na ně podíval znovu ale nemůžu se jich nikde dohledat :/ Předem děkuji za odpovědi. :)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
co tak? http://kultura.zpravy.idnes.cz/sifru-ztraceneho-po kladu-vylustily-danske-deti-ftn-/filmvide…
qdj 30.09.2016 16:52
qdj
Ano :) diky moc, to je ono.. ale, ten druhý se mi stále nepovedlo vypátrat :/ poslední
Krehy 30.09.2016 21:45
Krehy

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru