Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Propadám z matematiky v 9. třídě.

Ja neviem, ale som z toho popisu nejaky rozpolteny.
Makam na matike, ale nemam ziadne vysledky. Rad by som videl to "makanie". Za makanie samozrejme nepovazujme sedenie nad knihou (ak nejake je) a cumenie do blba. Uz som zazil aj tak, ze ved on sa uci 4h denne a nejde mu to....4h denne len cumel pri knihe niekde do neznama, ale neucil sa.

Chapem zaklady uciva, ale ked ideme dalej uz to nechapem.
Opet divny popis, prave ked niekto chape zaklady, uz si vie odvodit neskor tie mensie veci, ja mam proste skor pocit, ze on nechapem zaklady, ake to sa asi nedozvieme.

Trojky na vysvedceni a momentalna stvorka z Nemciny nesvedcia o nejakom poctivom pristupe k uceniu. Podla mna nie je problem len s matikou, inba z matiky mu vsak hrozi prepadnutie, takze problemy z inych predmetov bagatelizuje.


Nie som sice pedagog, ale cely pribeh mi nejako nesedi. Viem sice, ze existuju aj jedinci, ktori naozaj nikdy nepochopia niektore veci, pretoze sa im proste na to nikdy nevytvori spravna synpasia, ale zase statisticky ich nemozem byt tolko ako sa dnes prezentuje v skolach, kde je pomaly v kazdej triede uz patina ziakov s roznymi ADHD diagnozami.


Ja mam rad priklady, na nich sa da vselico pochopit.
Co keby sme zacali na nejakym prikladom? On napise zadanie a ukaze ako ho zacal riesit, popise ako premysla a uvidime, kde sa zasekne, ci pomyli.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny