Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Propadám z matematiky v 9. třídě.

Já jsem na VŠ byl přidělen do specializace "Spojovací technika" (telefonní ústředny) a jediné co jsem tam pochopil bylo, že to v životě dělat nechci (a taky jsem to nedělal). Po škole jsem se věnoval oboru co jsem k němu přičuchnul v rámci studentské vědecké činnosti (proto radím vysokoškolákům, aby se nespokojili s tím co jim lejou do hlav pedagozi při normální výuce, ale zapojovali se i do jiných aktivit co jim škola nabízí), pracoval jsem v konstrukci, byli tam mladí schopní kluci i na pozici nižších šéfů, mohl jsem se jim koukat přes rameno a tam jsem se toho naučil hodně.

Tuhle poradnu jsem ukazoval manželce (své vlastní), vzpomněla si, jak tchán připravoval vnuka na zkoušky na VŠ a zjistil, že vnuk plave ve zlomcích co se učili (měli učit) v sedmé třídě.
Na tazateli se IMHO podepsalo naše školství - jak učitelé mohli tazatele nechat dojít až do devítky s neznalostí základních věcí?
Hlavně, že se v našem školství řeší 3,14čoviny:

http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-politika/369665/ reforma-skolstvi-odnese-to-i-vase-dite-rika-odborn ik-na-vzdelavani-martin-odehnal.html
http://archiv.ihned.cz/c1-64734570-deti-se-budou-u cit-programovat-novinka-ve-vyuce-ma-byt-povinna-uz -od-prvni-tridy

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny