Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Počítač vs rodičia

Nasetri si.
Kabel od pc (silovy) stoji asi 2.5, kabel od netu (asi ethernet) kupis metraz aku potrebujes opat radovo len v jednotkach eur cena a wifi...to bude asi najtazsi oriesok, ale za 20 ecok mas novy router.
Otazka zapojenia je uz na tebe, ak si inteligentny a nerobi ti problem ucit sa (podla tych jednotiek asi nie) tak to urcite zvladnes.
Moj syn (tretiak) ma tiez vsetko zakazane, tiez sa uci na jednotky, ale on vzdy nieco vyvedie...naposledy na ZUSke na teroii na otazku ucigtelky ako sa vola odpovedal Pikachu, takze prisiel o mobil, tablet, pc a aj tv.
Zakazy su boli su a budu.Ich obchadzanie je kontraproduktivne, takze byt tebou totuto cestou sa moc nezeniem. Ak sa to prevali budes na tom este horsie ako predtym.

Vzhladom na tvoj vek a predpokladanu inteligenciu skus rozhovor "na dospelaka" s rodicmi. Ak pouzijes argumenty je mozne, ze ich presvedcis.
Napriklad:
- v skole dosahujem lepsie vysledky ako 90% triedy
- pc pouzivam predovsetkym na ziskavanie informacii a az v druhom rade na zabavu
- pc potrebujem pre plnenie skolskych uloh
- doteraz som nic osudove nevyviedol, takze vychovany som dobre (tym im pohladis ich ego;o))
- atd...fantazie sa medze nekladu.
Nesnaz sa s nimi hadat, ked rozpravaju pocuvaj, skus oponovat bez emocii, vety nezacinaj zaporom, uznavaj im ich pravdu, ale skus poukazat aj na svoju a podla mna ti to vyjde.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny