Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Spánek

prvni otazka - nedostatek spanku vadi? tzn. budis se unaveny? pokud ne, neresil bych, kazdy to mame jinak.. mne staci 6 hodin a jsem ok, manzelce se proubudi na silu po 8 a neni ok.. :)

nejdrive je potreba vyloucit priciny.. priciny vnejsi (stekajici pes, blizkost rusne ulice, hlucni sousedi atd..) a priciny vnitrni (stres, starosti, neusporadane myslenky atd..)

kafe a energy drinky nepit po 6. hodine podvecer.. :)

alkohol pred spanim obecne neni nejhorsi napad, spatny napad je par panaku.. :) decka vina pred spanim neudela nic spatneho, ani na ni clovek nebude zavisly.. sedmicka pred spanim kazdy den, to uz urcite zavislost vyrobi, rychleji nez si clovek je ochotny priznat..

dalsi krok muze byt navsteva lekarny a porizeni neceho volne prodejneho na spani.. moznosti je milion, nebudu delat reklamu, stejne ma kazda lekarna neco jineho.. zacinal bych necim, co obsahuje medunku, kozlik, chmel, apod.

dalsi krok navsteva lekare a leky na spani.. problem je, ze leky na spani jsou POUZE NA NEZBYTNE nutnou dobu a neresi vyse popsane priciny.. takze cele je to zpusob "tece mi do lodi, budu vyhazovat vodu kyblem, nez abych zalepil diru"

a hlavne a to je nejdulezitejsi.. nespavost, pokud je to opravdu problem, je beh vzdy na dlouhou trat a je potreba se obrnit trpelivosti..

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny