Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Marihuana - Mám přestat?

Sám jsem si kdysi prošel obdobím, kdy jsme dost hulili. A taky znám dost lidí, co hulí dodnes. Také v práci mamé jistou skupinku, která dost hulí. Tedy mám zkušenosti jak osobní, tak jako divák. Neplácám jen tak do větru.

V prvé řadě ti mohu s naprosto čistým svědomím říci, že jediné dobré řešení je nehulit. Ano, tráva má přesně tyto účinky. Postupně se nedokážeš bez ní bavit. Takže jsme byla skupina mladých lidí, která byla vždycky v pohodě. Sportovali jsme, vtipkovali jsme...A když jsme začli, později to dopadlo tak, že bez trávy jsme prakticky jen trapně někde zevlovali. To, co popisuješ je prostě klasickej účinek.

Ostatně v tom tkví závislost trávy. Není fyzická. Je psychická. Nikdy nebudeš mít fyzický absťák, ale tento sociální aspekt je to, co tě nutí se zhulit.

Žádná jiná rada není. Ostatní ti mohou připadat v pohodě. A i jako hulič můžeš dělat spoustu věcí a žít aktivně. Ale stále jako hulič. Když se nedostaneš ke své bylince, budeš jen idiot, který neví, co s životem. Přestat a začít dělat věci, co tě baví a dělat je s čistou hlavou. Oni zase začnou bavit a to celkem rychle, žádnej strach.

Je to droga, která ovlivňuje vnímání a pocity. Samozřejmě ne vše v dobrém. To by bylo velmi naivní.


Uživatelé trávy sice žijí v naprosté jistotě, že jim to vůbec nic nedělá, že jsou úplně v pohodě a blablabla. Ale jen u nás v práci poznáš tu skupinu huličů velmi rychle :) Sebranka bez jakékoliv snahy, ambicí, ctižádosti...jen banda volů, co proplouvá životem. Trochu mi připomínají chováním a zodpovědností děti :) Ve 20ti je to v pohodě. Když se tak ale chovají i ve 30ti..

Osobně je mi naprosto u zadku, co budeš v budoucnu dělat :) Ale můžeš být buď normálním člověkem, který se naučí žít a bavit se a stane se dospělým člověkem. Nebo si můžeš být otrokem bylinek a proplouvat životem a cítit se "free a nad věcí" :) Ovšem asi tak "free" jako kuřák :) Jasný, v pohodě...ale stojíš na dešti a kouříš předraženej nesmysl, díky kterýmu smrdíš a nic ti nedává. Úplně free. Jo, jsem i bývalej kuřák :D

Jen tvoje volba, jak život budeš žít :) Já si naštěstí vybral a dneska jen kroutím hlavou...

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny