Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Marihuana - Mám přestat?

Jediný tvůj argument v celém vlákně je to, že alkohol je horší? Můžeš mi někde zvýraznit, kde jsem o alkoholu mluvil? Téma i otázka zněla jasně. Pravidelné hulení. O alkoholu tu žvatláš jen ty, protože je to viditelně jediný, čím se dokážeš ohánět. Nevkládej mi do pusy něco, co jsem nikdy neřekl. Až Vojta napíše, že má problém s pravidelným chlastáním, jistě se mu to budu snažit vymluvit také. Neomlouvej jedno druhým. Je to trapný a ubohý.

Ikdyž vlastně chlastání je úplně v pohodě, vždyť pervitin je horší :)


Za účinky trávy já nemohu. Ano, občasný hulič tak ovlivněn není. Pravidelný, častý a trvalý hulič ovšem ano. Nepochybuju, že existují výjimky. Ono i existují lidé, kteří
prakticky nedokáží být závislý na alkoholu. Vliv alkoholu to ale nesnižuje, že ano? U trávy platí totéž.

Tento sociální problém je má osobní zkušenost, zkušenost mých přátel, zkušenost samotného tazatele (Vojty) a výsledek nejedné studie. Samozřejmě...bavili jsme se výborně celej život. Ano, i posledních 10 let se výborně dokážu bavit. Bohužel, zrovna tu dobu, kdy jsme opravdu hodně hulili, jsme to bez trávy na tom byli nějak hůř. Asi bylo něco ve vzduchu :) Neznamená to nutně, že jsme nezhulení jen seděli a čekali. Stále jsme žili. Ale negativně ovlivněný jsme prostě byli. S uvědomněním toho faktu to ale už bylo horší :)

Pokrytec bych možná byl, kdybych si tu hrál bůh ví na co. Já naopak přiznal, že jsem sám hulil. Jen dávám svou osobní zkušenost. Mohl jsem jen moralizovat bez tohoto přiznání. Ale pravda, když jsem byl mladej blb a pravidelný hulič, taky jsem se tak čertil, když mi někdo sáhnul na mou oblíbenou kytičku :) A argument, že alkohol je horší jsem používal taky často...ikdyž je úlně debilní a mimo :) No, ale nakonec jsem dospěl.

Rada "přestaň" je dobrá rada. Já se snažím dávat dobré rady. Možná ne vždy dobrou je, možná s ní někdo nesouhlasí, ale mám svědomí čisté. Vojta se nám tu svěřil, jak ho nic nebaví, jak to stojí za prd a tvá rada "jen pokračuj" má být lepší? Podle mě je třeba něco spíše změnit, když mu tento stav nevyhovuje.

Kdybych ještě pálil, věřím tomu, že bych ti teď přitakával, jak je alkohol horší a že je svět plnej pokrytců...nenaděláš nic, už napálím :) Holt je třeba, aby s věkem přicházel i nějaký vývoj :)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny