Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Marihuana - Mám přestat?

Poprvý jsem kouřil trávu asi před rokem. Hned pro začátek chci říct, že nejsem nijak závislej ani nemám jakejkoliv problém skončit (Aspon to tak vidím). Problém je u mě spíš sociální. Dřív bylo všechno v pohodě, ale posledních pár měsíců se mi zdá, že sem kompletně ztratil zájem s kýmkoliv mluvit, cokoliv dělat a už vůbec tak nějak nemám radost ze života.

Dřív sem strašně rád poslouchal hudbu. Poslouchal jsem všechno a skoro všechno se mi líbilo. Už ani to mě nebaví, a přijdu si prázdně. Kdyby jenom to, ale už tak měsíc mě v životě nebaví vůbec nic. Nic neřeším, nic nedělám a už se mi to ani nelíbí. Dobrou dobu chodím do posilky a to mě vždycky bavilo, ale už ani to ne.

Na druhou stranu si říkám, že to přece nemůže bejt jenom tim. Znám spoustu lidí co hulí dýl, třeba 4 roky, a jsou skoro v klidu. Vlastně se mi to v určitým smyslu i líbí. Dřív jsem byl hodně antisociální, a ted je mi to jedno. S lidma nemluvím protože mi na tom nezáleží, holku nemám i když by pro mě nebyl problém jí sehnat.

A tak se chci zeptat co dělat. Chápu jednoduchý řešení - Nehulit nějakou dobu a počkat jestli se všechno změní, ale rád bych zkusil něco jinýho, protože nechci přestat hulit. Nějaká další rada aby mě život zase bavil? Cokoliv nového?

Tak předem díky, snad mě nebudete brát za smažku.

Vojta

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Kuřte marihuanu, je zdravá:-D:-D:-D:x::beer:
Yarda 01.12.2016 09:36
Yarda
Zdravím Ne, ztráta zájmu nemusí být způsobena trávou, také se často mluví o "vyhoření", může potkat… poslední
PETR M. 01.12.2016 20:14
PETR M.

Zdravím
Ne, ztráta zájmu nemusí být způsobena trávou, také se často mluví o "vyhoření", může potkat kohokoliv......
K užívání trávy, alkoholu nebo i klasických cigaret, jsem zastánce hesla "všeho s mírou",tzn. "držte si svůj limit"např.1x nebo 2x denně a dost, to samé s pitím a vším ostatním "všeho moc škodí", nebo jen "svátečně" ale nějak si to "stanovit" a dodržovat si to ,aby se z člověka nestal vyloženě "otrok" jakékoliv věci, závislý můžete být třeba i na jídle :-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru