Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Slíbené penize na opravu po koupi stále nepřišli

http://zivot.poradna.net/q/view/12983-pujcit-si-na -auto

Zde se probírala otázka investic a případne nespolehlivosti-nevhodnost vozidel BMW.

Samozřejmě že při prodeji jsme auto prolezli a projeli (několik km). V tu chvíili jsme nic zavadneho nezpozorovali. Samozrejme se mohlo stat ze jsme neco prehledli a nic nevylucuju.

Jedna se o BMW E46 330d 135kW r.v.2000 Automat.

Samozřejme ceny mam zjistene. Repas vstriku, pokud bude potreba, mám za cca 4tis.

Kupoval jsem to s tím, že mám na naslednou udrzbu a opravy cca 25tis. Pokud by to bylo vice, do 35tis mám rezervu, kdy mohu auto případně bez prodělku prodat. Pokud by mi prodavajici ješte přidal tech 5 tis, mám na auto jeste cca 40tis kc, a dostanu se na cenu která je přiměrena a bezne se tato auta v teto cenive relaci prodavaji. Tzn pokud bych šel do extremu a oprava by stala cenu auta, je slusna pravdepodobnost ze ho za vyslednou cenu prodám. Do toho už by se mi samozřejmě nechtělo :-) Ale pokud se dostanu na nějakou přijemnou castku, bude to dobrý kup.

Respektuju vas nazor a na vsem je něco pravdy. Proto se s nikym nehadam. Samozrejme jsem si vedom toho ze se to taky muze posrat totalne a ja budu mit doma mozna tak autokino nebo slepičárnu.

To co bylo v minulem tematu se castecne zmenilo situace je trochu jina, jezdim druhym autem ale trochu jsem poladil LPG jednotku a auto je o necem jinym. Takze jsem rad ze ho mam. Stejne bych se ho nezbavoval.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny