Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Slíbené penize na opravu po koupi stále nepřišli

Zdravim,

Pořídil jsem auto za pěknou cenu. Samozřejme jsem s financemi na udržbu počítal. Po koupi se ale objevila závada, která pri koupi nebyla znát a do jisté míry je diky ní vozido nepojízdné. Konkrétne asi 2 protekajici vstriky a castecne zatuhlá regulace turba. Samozrejme nekolik dalších drobností se kterymi jsem ale pocital.

Kazdopadne pan to vpzibz nemecka. Auto je jinak ve spickovem stavu a oprava se vyplatí. Hned ten den jsem mluvil s prodavajicim a dohodnul se ze se v pondeli ozvu po prohlidce v servisu.

Castka na opravu techto zavad je asi 10tis. Psal jsem tedy prodavajicimu, mimo jiné, že kdybychom se dohodli na nejakem vyrovnání, auto si necham a prepisu. Odpovedel kratce - "poslete mi ciso uctu. " to jsem ihned udelal s tim že mi posle asi polovinu a ze mu dekuju a ze chapu ze to treba ani on nevedel.

No bude to asi tyden a pul a mezitim jsem mu psal sms s tim ze jsem auto prihasil a ze vsechno v poradku. Pak jeste jednu ted pred par dny, ze to mam rozebrané a ze se na tom dela, s tim ze jak to vypada s temi penezi. . Neodpovedel.

Pan byl normalni, vypadal jako poctivy clovek na urovni - podle toho jsem s nim take jednal.

Jaky mate nazor vy ? Jak by jste se ozvali pokud vubec ?


Diky,

Hezky vecer

Chudys

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny