Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Sem na nízké roztomilé holky ^_^

Líbí se mi spíš ty nízké holky do 160 cm, s roztomilým obličejem,a perfektní postavou, hrozne rád bych nějakou měl, ale po sexu netoužím, prostě bych ji jenom chtěl mít a třeba se s ní mazlit, sex bych možná chtěl taky, ale netoužím po něm, je mi jasné že nikdy nic takového s žádnou mít nemůžu, ale jen se chci zeptat zda je možné mít takovou fakt podivnou úchylku děkuji za odpověď.

loading...
Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Pokud se ti líbí žena (ta, která může mít děti) = tzn. ne dítě, tak je jedno, jak je vysoká. Příroda…
M.A.R.T.I.N 18.01.2017 11:20
M.A.R.T.I.N
Muzu poprosit jeste o horoskop na dnesni den?
sm11 18.01.2017 12:09
sm11
to je na mě? podle stromu vláken asi ano. Snažil jsem se jen podpořit hledatele. poslední
M.A.R.T.I.N 18.01.2017 17:41
M.A.R.T.I.N

Pokud se ti líbí žena (ta, která může mít děti) = tzn. ne dítě, tak je jedno, jak je vysoká. Příroda nám dala mnoho kvítí, pro která slunce svítí ... máš na nekonečný výběr.
Prostě do toho běž ... hledej, oslovuj, říkej ji, jak je krásná a jak ji miluješ...
Pak jak ji najdeš a budete spolu už ale nic neříkej a nech to na ni a uvidíš, že budeš spokojenej. Pokud budeš moc mluvit, tak ti možná uteče a nebudeš mít nic.

Já jsem se taky jednou zbláznil a začaly se mi líbit ty ženy opačné, takové ty 190cm a výše. Nakonec mám k sobě rovnou. taky se někdy pohádáme a talíře lítají a hulákáme na sebe, ae pak přijde to usmiřování ...

Pamatuj si ale, muži jsou z Marsu a ženy z Venuše. Každá z těchto dvou planet se točí opačně. Muž musí vidět to co chce vidět a žena musí slyšet to co chce slyšet.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru

loading...