Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Neúnosný strach ze školy

Ty jsi možná pracovníkem KDLR. Ale ona chodí do školy. Stráví tam 8 hodin. Stejně jako všichni ostatní. Nedělá 16 ti hodinové směny na stavbě ani nepracuje s lidmi.
Jediný o co se musí zajimat je její učivo a známky.

Souhlasím s flegem že by ji prospělo pár facek a trocha promluvy do duše.

Dejme tomu že stráví 9 hodin ve škole max.

zbývá jí 15 hodin volného času.
Tuhle přednášku bych následoval dalšími pár fackami. Protože někteří lidé si takové volno nemůžou ani dovolit.
Má k dispozici internet. Maminka ji vyvařuje. Pere. Maminka pracuje a za ní platí účty.
A ona ještě bude brečet jak se ji nechce do školy a radši by se někde tahala s přítelem ? Strávila prázdniny s přítelem. Některé děti na ty "prázdniny" nemají nárok. A proto z nich nevyrostou blbečci jako někteří co chodí mezi námi. (nemyslím tím že jim odepřou prázdniny. Ale myslím tím že je neminou povinnosti. Příprava na věci po prázdninách, domácí práce)
To jako vedle něho ležela 24/7 celé prázdniny a nic nedělala ?
Následovalo by dalších pár facek protože bych předpokládal že nemá nachystané věci které byly zadány před školními prázdninami a proto se ji tam nechce.
Jestli si myslí že vedle to bude lehčí tak to se holka plete. Jediné co se ji možná povede je to že narazí na učitele kterým bude jedno že z nich vyrostou lemplové.
Nechce změnit školu. Chce utéct od toho co nedokáže udělat. Chce přejít od problému k problému kde zase chvilku potrvá než problém začne být nesnesitelný.

Takhle totiž funguje ta dnešní generace ne ? Kterou vychovali ti co ji "chápou". A pak se diví že jsou tu děti jaké jsou.

Edit: škola 6-10 hodin/ přestávka co hodinu. Jediná věc na kterou je třeba se zaměřit je dostatečný spánek v noci a vnímat co ti říkají v hodinách a zapisovat si to. (né si psát s přítelem)
S tvojim případem to je jaksi trochu mimo.
Kolega zvládal takhle závodní sportování každý víkend zápasy/ co dva dny trénink/ a ještě přítelkyni. (+ sem tam si semnou zahrál nějakou tu hru online)
A taky dostudoval.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny