Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Je elektronická cigareta opravdu zdravější?

Zdravý to určitě není, ale zdravější, než hoření tabáku, papíru a lepidla to určitě je. Já přestával kouřit s ecigaretou když začínaly, to mi nevyšlo, ale vrátil jsem se k tomu jak se v česku objevily nějaký pořádný gripy a udělal jsem si z toho takový koníček. Po cca roku a půl na elektronické cigaretě jsem přestal kouřit úplně.
Na jednu stranu ji kouříš kontinuálně, což se může zdát, že je pro tvou závislost ještě horší, na druhou stranu si ale odvykáš rituály, který právě stojí mezi tebou a závislostí (ranní cigareta / u kávy / po jídle / atp.).
Vzdát se elektronické cigarety bylo bez problémů - prostě jsem si řekl (respektive mojí jsem to řekl) "dokouřím tady ten liquid a další si už kupovat nebudu". A od té doby nekouřím.
Liquid si kup třeba šestku (obsah nikotinu), to bohatě stačí, nevím ani, proč se dělají silnější (to už je jed) a doporučím zkusit i nějaké ovocné příchutě. Ty, co mají chutnat jako cigarety, jsem nesnesl. Za to takovou broskev / malinu / borůvku, chutná to jak nějaká limonáda a hlavně jak si na to zvykneš, chuť cigarety stejně nestrpíš.
Tak hodně štěstí.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny