Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem problém s duchy? entity? energií?

Dobrý den,

co to může být, když se dějí divný věci a pravděpodobnost selhává. Nikdy jsem ničemu nevěřil, měl jsem pocit jakési neuvěřitelnosti lidských příběhů, co všechno se může stát a dít.

Poslední dobou jakoby se k nám do domu nastěhovala smůla. Všechno jsem opravil, nebo nechal opravit z pocitu dožití rozbitých předmětů, no žena to tak nenechala pozvala jakéhosi "čáryfuka" ... Napřed jsem se mu smál. Říkal jsem si, podvodník, vezme prachy, bububu a nazdárek, pak přijede znova a znova... však víte
Jenže on si nic nevzal, ani na benzín (jel 60.km) a utekl, že nic dělat nebude, že hrůza, a on je na TO slabý...

Pozvali jsme sousedy (máme společnou zeď) na kafe a začali oni. Nebudu to rozepisovat, protože jsem ničemu nevěřil.

Jenže včera za námi přišli přátelé, asi ve 20:00 pocity úzkosti, strachu, husí kůže, úplná paralýza všech nás 4 dospělých lidí a do toho volá moji "čáryfuk", že nás cosi obchází.

Trvalo to 2 nebo 3 minuty. To už je celkem silná káva i na tak exaktního Martina. Dnes mi spadla věc z místa ... (jasně mohl ji někdo shodit, chápu, ale kdo, že? )

Máte nějaký přínos? Máte nějakou radu? Co s tím, věřit, nebo stále pochybovat ...

děkuji vám

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
To já na duchy apod. věřim, když sem byl malej (9 let cca? už nevim), tak sem spal v pokoju, usinal…
Kenzerut 31.01.2017 12:50
Kenzerut
:-D:-D poslední
Al Capone 31.01.2017 19:36
Al Capone

To já na duchy apod. věřim, když sem byl malej (9 let cca? už nevim), tak sem spal v pokoju, usinal sem hlavou ke zdi a najednou sem měl pocit že mě někdo sleduje, tak sem se otočil a tam 3 tmavý postavy (jakoby stíny), začal sem křičet až přišla máma rožla, a nic tam nebylo...a nedávno, když už sem velkej, se mně svěřila, že někoho nebo něco viděla jít do mýho pokoja, ale nemohla se vůbec pohnout, až sem zakřičel tak teprve mohla vstát a jít ke mně....

Další věc, poměrně čerstvá, zhruba před 2 rokama nám umřel pejsek, a po pár měsících sem měl klasicky u PC dojezenej jogurt, a viděl sem, jak se pohybuje po stole, musel to být naš pes, protože sme jí dávali kelímky od jogurtu.

Takže něco určitě existuje, jen holt někomu se nic nestane, tak nevěří.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru