Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Kde koupit boty na beh

Diky vsem, muzete odskrtnout, dotazoval jsem se neprihlasen, tak nemohu uzavrit.

Objednal jsem z Aliexpressu dvoje, jedny za 300 a druhy za 500. Kazdy maji jiny cislovani, takze jsem podle navodu na zmereni nohy vzal jedny 10US a druhy 9US, do 60 dni prijdou, tak pak dam vedet, jaky jsou. :-)

Pokud budou mensi, tak segra a tata maji o cislo mensi nohu, takze nebude problem udat, pokud budou vetsi, tak zkusim preprodat na aukru, ale doufam, ze padnou.

Jeste jednotlive reakce:

fleg: Asics jsem v patek zkousel v Hervisu, padly dobre ale neuveritelne tlacily do chodidel a to za to chteli 1600Kc.

Prasak: No pockej, bavime se o keckach na behani, jasny ze trekovy bych pres net driv nekoupil, to je preci uplne neco jinyho nekde v prirode celej den v botech, na ktery se musim spolehnout, ze budou OK. Mimochodem mam Fitwell - vynikajici bota ve sleve za 2700 a Prabos byly taky nejak tak, ale ty tak dobry nejsou, nicmene nejsou do hor, ale na chozeni po lesech tam u nas a svuj ucel plni. Ted si uvedomuju, ze jsem si kupoval pres net i trekovy, ale jen nizky, protoze v Praze Garmische nesezenes a jsou super a navic za slusnou cenu. Vlastne do budoucna uz hodlam kupovat jen Garmisch a teda pres net i trekovy, ale uz je znam, tak vim co objednat.

Yarda: S kufrem behat nebudu, sorac. Nakonec chodim i normalne na lehko. Protoze momentalne nemam zadny, tak asi zatim provetram polobotky, takovy lehky co v nich chodim do prace, oni uz jsou pomalu na vyhazov, tak je dodelam.

kozakl: Ani nahodou nedam, setrim na 1TB SSD a hajzly furt to zdrazujou. Snad cena nekdy behem leta trochu opadne. Vlastne viz fleg, jako prosoupes podrazky a co, abych daval trojku kazdy dva roky za boty, to urcite ne.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny