Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Kde koupit boty na beh

Shanim boty na beh. Bohuzel to vypada, ze nekomu ruplo v bedne a skoro vsechny boty i na beh maji rovnou podrazku, to mi nevyhovuje, jenze sehnat nejake normalni neumim teda v rozumne cene.
Jsem si predstavoval do 1500Kc.

Byl jsem ve Sportissimu - nic, v Decathlonu - nic, v Hervisu - nic (jedny Oasics za 1590 a jeste me tlacily do chodidel), A3Sport - nic. Dneska jdu do Intersportu a pak uz nevim.

Napada me zkusit Alliexpress, ale nevim teda kvuli cislovani, kdyz jste kupovali boty pres Alliexpress (pokud tu nekdo takovy je), sedelo evropske cislovani?

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Boty si proboha musíš zkusit,něco koupit a doma zjistit že nesedí,asi není to pravé. Obejdi prodejny…
kozakl 19.04.2017 09:13
kozakl
To jsou boty na běhání v jó těžkým terénu. Na betonu se v tom dobře běhat nebude. Já teď taky řešil… nový
Rainy 24.10.2017 13:51
Rainy
To jsou boty na běhání v jó těžkým terénu. Na betonu se v tom dobře běhat nebude. To nie je pravda.… nový
fleg 26.10.2017 20:29
fleg
Pomerne rychlo sa deru Aby ne, jsou to boty na trail, ne na beton. K tomu byly, přece jenom, vyrobe… nový
Rainy 26.10.2017 21:43
Rainy
Ano nosim, nohy mam len jedny a podstatna pre mna je pohodlna obuv. Takze ano obcas ich nosim aj do… poslední
fleg-sk 27.10.2017 18:53
fleg-sk

To jsou boty na běhání v jó těžkým terénu. Na betonu se v tom dobře běhat nebude.
Já teď taky řešil boty na běh (nebo teď, před půl rokem), vybrat jsem si ani za boha nemohl. Nakonec jsem šel do Sana Sport, kde poměrně pomohli - diagnostika došlapu + ti zvolí správnou velikost (bota má být na běh trochu větší) a nechají tě v nich proběhnout. Evidentně všichni zaměstnanci věděli, o čem je řeč. Odnesl jsem si z tama Reebok Harmony, vyšly mě na dva a půl tisíce. Nejlepší mi u běhání připadaly Mizuno Wave Rider 20 (teď je mají za půlku), ale neseděly mi na noze tak dobře, jako ty Reeboky. Objednávat boty na běhání po internetu, ještě k tomu z Číny, to úplně ideální nebude. Pochybuju, že trefíš velikost a i kdyby jo, nemusí ti sedět. Uvidíš, dej vědět, jak přijdou. :-)

To jsou boty na běhání v jó těžkým terénu. Na betonu se v tom dobře běhat nebude.

To nie je pravda. Su to ozajstne univerzalen bezecke topanky, mam doma 2ks SC3 a nosim ich vsade. Po betone sa s nimbeha velmi dobre. Pomerne rychlo sa deru, kazdy rok potrebujem nove.

Ano nosim, nohy mam len jedny a podstatna pre mna je pohodlna obuv. Takze ano obcas ich nosim aj do obchodu. Momentalne okrem zimy nosim celorocne 2xSalomony a 2xAssics a to podla oblecenia...na tom baziruje moja manzelka zase;o).
Vstko su to bezecke boty, ktore sa vyborne hodia aj na bezne nosenie.
A byt tebou nesudim. Mam jedny Adidasy starsie, takisto GTX, podrazka velmi podobna SC3. Ale rozdiel v behu obrovsky. Adidasy su tazsie, smyka sa na nich na sotoline, na vlhkom povrchu a celkovy odraz pri behu nie je na pocit optimalny. V lese vsak sedia pevne na nohe a pribeznom chodeni tiez nie je s nimi problem. Tiez su to trialove boty, ale su vyrazne ine ako Salomony.
Treba skusit a poto sudit.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru