Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Kontrola komplexní práce

Co je to ta "komplexni prace"? To je cosi jako "naucte se pouzivat copy/paste"? Viz napr.

Rockstar nás přivádí zpět do Liberty City, což je město, jemuž je předlohou New York, a které jeden ruský rapista na rádiu Vladivostok s klidem nazývá Svabódnym Góradem. Přijíždíme sem v roli Nika Bellice, přistěhovalce odkudsi z Evropy, podle přízvuku a jména někde z oblasti bývalé Jugoslávie. Ten sem přijíždí za svým bratrancem Romanem, jenž namísto slibované rezidence bydlí v zaplivaném kamrlíku plném švábů kdesi pod železničním mostem.
vs zdroj

Rockstaru nás přivádí zpět do Liberty City, což je město, jemuž je předlohou New York, a které jeden ruský rapista na rádiu Vladivostok s klidem nazývá Svabódnym Góradem. Přijíždíme sem v roli Nika Bellice, přistěhovalce odkudsi z Evropy, podle přízvuku a jména někde z oblasti bývalé Jugoslávie. Ten sem přijíždí za svým bratrancem Romanem, jenž namísto slibované rezidence bydlí v zaplivaném kamrlíku plném švábů kdesi pod železničním mostem.
Ale mozna je to tak lepsi, tam kde jsi musel vypotit neco vlastniho je to slohova katastrofa (snad to neni ukol na cestinu).

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny