Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Obuv bez lepidel

Mozes to mat aj od pracieho prasku a podobne. Pricin moze byt trilion. Nemusia to byt topanky.

Za dalsie je dobre si skontrolovat ze jaku obuv pouzivas momentalne, z jakeho je materialu. Dnes velmi vela obuvi je z umelej hmoty a nohy sa v tom paria to sa neda nosit (uz som vyhodil takto X topanok hned po kupe lebo som riskol nekozene vnutro). U mna je zasada vnutro musi byt kozene a idealne aj vonkajsia cast, na topankach je to vzdy nakreslene - 3symboly, vonkajsia cast, vnutro, a podrazka. Znacka koze je take jak roztrhane tricko, a skus take co maju kozu povrchovu latku a aj vnutro. Podrazka moze byt umelohmotbna (znacka kosostvorec). Vacsina dnesnych lacnych topanok je ale umelohmotna komplet (znacka kosostvorec u vsetkych 3 symbolov) a to sa proste neda nosit to by jedneho jeblo.
Ak ale pouzivas kozene teraz, tak potom skus inu znacku, ptz aj koza moze obsahovat alergeny a tazke kovy, a robi to nejaky cinan a on na nejake kovy zasadne sere, hlavne nech to je lacne. Iny cinan ale moze byt na tom lepsie. Cim znackovejsie tym lepsie.

P.S. existuju aj dodatocne kozene vlozky, ale zvycajne sa to tam posuva a krci vnutri takze to nemusi byt optimalne pre tvoju obuv, zavisi od topanok a podrazky.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny