Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Lloret de Mar

Zdravím, co si myslíte o tomto městě? Máte nějaké tipy na výlety, místa a nebo dobré hotely? Kdysi jsem tam byl, ale jen krátce když jsem projížděl, díky.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Výlety: ... + Montserrat. • To bych doporucil jedine tomu, kdo ma nové brzdy a neboji se vysek, me…
XoXoChanel 27.07.2017 16:18
XoXoChanel
Tak na ten Montserrat mám vychytávku. Nahoře je Černá Madona, kdo si na ni sáhne tomu se splní přání…
jirka44 27.07.2017 18:32
jirka44
Nahoře je Černá Madona • Nahore ? Vim ze tam byla soska uvnitr takové té kaplicky (tam jak jsou ti… poslední
XoXoChanel 27.07.2017 19:17
XoXoChanel

Výlety: ... + Montserrat.

• To bych doporucil jedine tomu, kdo ma nové brzdy a neboji se vysek, me se tam stahovaly kulky strachy :-)
* My jsme tam dojeli a spali vecer "navátý jak CAP !!" tak jsem moc okolo sebe nehledel, ale druhy den jsem sel dolu zelené pesky rukama okoly skaly.

• Lloret tak i v Calella jsem pracoval 2 roky (bydlem jsem skoro 5 let v Barcelone z toho jsem pracoval 2 roku v Lloret/Calella a 2 roky v IT primo v Bcity), cela ta Costa Brava je takova stejna (proste turisticka) kde moc neco vylozene doporucit neni jednoduché dokud neuvedes co presne hledas.
* Stejne to moc nema nic se spanelskem spolecného, to je spise Andalusia, kde se vecer pred bary tanci flamenko, zpiva a pije, nebo alespon Gilbartar kde behaji opicky Makak.

TiP ~ Radeji podle toho kolik casu tam budete, projet spis tu Barcelonu, jako park Gaudi, La Rambla a podobne, kousek za Barcelonou je prekrasny naturalni Park, jezdi tam specialni starodavny vlacek, primo z Place de la Catalunia (metro kousek o Cortee Ingles, nebo Rock Cafe).

Nahoře je Černá Madona

• Nahore ? Vim ze tam byla soska uvnitr takové té kaplicky (tam jak jsou ti mnichové) s 40minutovou frontou , tusim ze se musela polibit aby splnila prani, ale mozna mi zase lhali aby me napalili, autobusem bych to dolu nedal, ty jezdili uplne u okraju, jak rikam, mam strach z vysek dolu jsem to sel (posranej) pesky :-) ..
* Skoda, jinak by o mohl byt urcite vynikajici zacitek, hlavne ten vagonek co te vyveze jeste vys a vys a vys :-D ..

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru