Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jakou vzduchovku na trénink střelby?

Ahoj, rád bych si natrénoval střelbu na dálku než si v budoucnu koupím Remington 700, finanční situace momentálně není nejlepší a Remington je navíc celkem drahej. Vím že zbraň X vzduchovka je úplně něco jinýho, ale teď na to fakt nemám.

No k věci: Moc o těhlech věcech nevím. Můžete mi doporučit něco decentního a levnýho?

Našel jsem tohle http://www.colosus.cz/vzduchovka-crosman-2100b-cal -4-5mm/

a tohle http://www.colosus.cz/vzduchovka-crosman-pumpmaste r-760-set-cal-4-5mm/

Ale fakt nevím. Jde mi o to si natrénovat styl střelby, držení zbraně a tak dále.

Nevím jestli je na tohle lepší CO2 nebo pružina atd. Proto se tu ptám, aby mě někdo nějak "osvětlil". Vím že v tomhle cenovým rozmezí to za moc stát nebude ale někde začít musím.

Díky moc.

loading...
Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Súhlas..záleží hodne na tom či si začínajúci strelec alebo už niečo za sebou máš..ak si chceš časom… poslední
MK1 18.08.2017 21:45
MK1

Súhlas..záleží hodne na tom či si začínajúci strelec alebo už niečo za sebou máš..ak si chceš časom kúpiť taký kopák ako je Remington v cal .308 winchester tak by si mal radšej začať s nejakou malorážkou..osobne ti odporúčam skočiť si na nejakú strelničku, požičať si nejaké flintičky a proste to vyskúšať..aby si nezostal prekvapený..a vzduchovečku si nechaj pre potešenie a zábavu na chate..teda ak sa nechceš venovať závodnej streľbe podľa podľa pravidiel ISSF (INTERNATIONAL SHOOTING SPORT FEDERATION)..ale s najväčšou pravdepodobnosťou bude z teba nádejný nimród..teda poľovník..v tomto prípade odporúčam ísť rovno na to a neriešiť tréning s nejakou náhradou..na flintu si treba zvyknúť a zžiť sa s ňou..presné oko a pevnú ruku ti želám.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru

loading...